A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НОВІ КОТЛИ ДЛЯ ШКІЛ ГРОМАДИ

Дата: 29.09.2022 13:35
Кількість переглядів: 373

Затишанська селищна рада придбала два нових котли для Торосівської гімназії та Перехрестівської школи. Дані моделі агрегатів можуть якісно працювати на будь-яких видах палива – вугіллі, дровах, різних пелетах та навіть смітті. Саме тому такі котли ще називають утилізаторами.

«Сьогодні фахівці монтують новий котел у Торосівській гімназії, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Нещодавно тут також збудували нове приміщення котельні і завбачливо залишили його без даху, що дало можливість зручно встановити громіздкий двотонний котел».

Голова громади додав, що до цього часу Перехрестівська школа опалювалася з допомогою газового обладнання, а Торосівська – лише на твердому паливі. Тому було прийнято рішення щодо впровадження альтернативних видів опалення шкіл, щоб у будь-якій ситуації діти навчалися у теплі.

Стосовно Затишанської школи, то поки що будівля залишається на газовому опаленні, адже тут значно більша площа і є необхідність встановлення модульного обладнання та будівництва допоміжних приміщень для зберігання палива. Але в майбутньому теж планується впровадження альтернативи природному газу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь