Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РІВНІ МОЖЛИВОСТІ

Дата: 27.09.2022 09:42
Кількість переглядів: 144

Серед клієнтів системи надання безоплатної правової допомоги 59% складають жінки. Найчастіше вони звертаються за консультаціями та роз’ясненнями з правових питань, у той час як чоловіки частіше потребують захисту та представництва у суді, допомоги у складенні заяв, скарг та інших документів правового характеру.

 «Система БПД гарантує рівні можливості для жінок і чоловіків у доступі до правової допомоги. З 2018 року ми впроваджуємо Ґендерну стратегію системи надання безоплатної правової допомоги, мета якої – є досягнення паритетного забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків. Жінки стабільно становлять більшість клієнтів, які звертаються за безоплатною правовою допомогою. Розуміння їхніх потреб, а також проблем, з якими вони стикаються, вимагають від працівників системи БПД поглиблених знань у сфері ґендерної рівності», – зазначила перша заступниця директора Координаційного центру з надання правової допомоги Оксана Василяка.

З початку цього року до системи надання безоплатної правової допомоги звернулися понад 206 тис. жінок (59%) та понад 143 тис. чоловіків (41%).

Детальніше читайте на нашому сайті: 
https://bit.ly/bpdgender

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь