A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОНОВИЛИ БАЗУ ДАНИХ ПРО ДІТЕЙ

Дата: 22.09.2022 13:20
Кількість переглядів: 328

Працівники управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради провели спільну нараду з директорами та соціальними педагогами освітніх закладів громади, фахівцями соціальної роботи, працівниками служби у справах дітей та керівником відділу з питань соціальної та сімейної політики.

Під час засідання аналізувалися потреби і поточний стан кожної родини, яка перебуває на обліку як така, що опинилася у скрутному матеріальному становищі чи складних життєвих обставинах.

«З 20 вересня ми організували гаряче харчування для дітей у всіх школах і дитсадках нашої громади, – розповіла начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Камалівна Мирзакірова. – Тому виникла необхідність оновлення бази даних про дітей пільгових категорій, які мають право на безкоштовне харчування, що компенсується з бюджету Затишанської селищної ради».

Під час засідання відповідальні фахівці також обмінялися інформацією про стан справ у неблагополучних та малозабезпечених родинах, яких треба зняти із соціального супроводу чи допомогти в оформленні документів на отримання державної соціальної допомоги.

Головним підсумком засідання стала більш тісна співпраця між відповідальними фахівцями з єдиною метою – підтримати родини, які справді потребують допомоги, та вжити оперативних заходів до батьків, котрі не належним чином виховують своїх дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь