A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗГЛЯНУЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 16.09.2022 09:35
Кількість переглядів: 340

Вчора під керівництвом Затишанського селищного голови Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося сорок перше засідання виконавчого комітету цього скликання.

Серед першочергових питань було розглянуто заяви мобілізованих жителів та мешканців громади на виплату матеріальної допомоги з бюджету Затишанської селищної ради. Всього за даними заявами розподілено 122 тисячі гривень.

Ще 170 тисяч гривень (за третій квартал 2022 року) виділено особам, яким виповнилося 80 і більше років. 

Досить тривалим був розгляд питання про організацію харчування в закладах освіти нашої громади. Начальник управління освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова зауважила, що з 20 вересня у школах, де облаштовані тимчасові укриття і діти вийшли на очне навчання, буде організоване гаряче харчування для всіх категорій школярів. Члени виконкому підтримали пропозицію забезпечити безкоштовними обідами всіх учнів 1-4 класу, а також 5-11 класів, які мають пільги. Для решти дітей оплата за харчування становитиме 60% від встановленої вартості, а 40% компенсуватиметься за рахунок бюджету Затишанської селищної ради.

Далі члени виконкому розглянули питання про внесення змін до бюджету Затишанської селищної ради та передачу коштів іншої субвенції.

Також обговорили теми присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна; зняття з обліку, взяття на облік та під соціальний супровід сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь