A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

УКРИТТЯ ГОТОВЕ ДО ВИКОРИСТАННЯ

Дата: 15.09.2022 10:45
Кількість переглядів: 418

У Торосівській гімназії завершується капітальний ремонт тимчасового укриття для учнів, вихованців дитячого садка та педагогічного колективу. Залишилося дообладнати запасний вихід новими сходами та, після повного висихання стін, ще раз їх повапнувати.

Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова відзначили, що роботи виконуються швидко та якісно.

«Бригада будівельників у стислі терміни змінила стан і вигляд сховища, – відзначив голова громади. –  На сьогодні воно у повній мірі відповідає всім вимогам тимчасового укриття і може використовуватися під час очного навчання у школі та дитсадку. Споруда захищена від підтоплення грунтовими і поверхневими водами. Підлога встелена плиткою, тут є вентиляція, нова електромережа та водопровід, біотуалети, аптечка, засоби індивідуальної гігієни, вогнегасники, резервне штучне освітлення (свічки, сірники), генератор, шанцевий інструмент (лопати, сокири, ножівки) та все необхідне для перебування дітей і дорослих під час повітряної тривоги»

«Сховище має 4 кімнати, одна з яких передбачена для вихованців дитсадка, а решта – для школярів, педагогів та обслуговуючого персоналу, – додала О.Мирзакірова. – Найближчим часом укриття буде обладнане wi-fi роутером. Наша мета – створити у сховищі не лише максимально безпечні, а й комфортні умови для тимчасового перебування всіх учасників освітнього процесу. Для цього плануємо обладнати укриття системою опалення, розмалювати стіни гарними позитивними малюнками, забезпечити дітей іграшками і цікавим дидактичним матеріалом. Словом, створимо всі умови, щоб діти і дорослі могли перечекати повітряну тривогу в нормальних умовах».     

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь