A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У ДОБРИЙ ЧАС, ШКОЛЯРІ!

Дата: 01.09.2022 14:09
Кількість переглядів: 486

У школах Затишанської громади пролунав Перший дзвоник. Зважаючи на ситуацію в країні, традиційних святкувань не було. Тож основна увага була зосереджена на першокласниках – для них організували невеличкі урочисті заходи, щоб дітки могли влитися у шкільний колектив і відчути атмосферу майбутнього навчання.

Маленьких учнів привітали з Першовереснем Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова. Традиційно, як і кожного року, за кошти громади були закуплені набори канцелярського приладдя для діток з малозабезпечених родин – класні керівники потім роздадуть їх першачкам.

Ну що ж, у добрий час вам, наші дорогі школярі! Поки що навчання у школах Затишанської громади буде змішаним. Керівництво селищної ради докладає всіх зусиль для підготовки тимчасових укриттів, що дасть можливість організувати навчальний процес в офлайн форматі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь