A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 17.08.2022 14:34
Кількість переглядів: 379

На черговому засіданні виконавчого комітету Затишанської селищної ради під керівництвом голови Геннадія Топольницького було розглянуто низку питань порядку денного.

Левову частку уваги членів виконкому зайняв розгляд заяв жителів громади на отримання матеріальної допомоги. Так, мобілізованим на військову службу громадянам погоджено виплати у розмірі 6 тисяч гривень кожному. Чимало заяв надійшло і від звичайних людей, які потребують допомоги на лікування чи опинилися у складних життєвих обставинах. Загалом, у результаті засідання виконкому, на фінансову підтримку мешканців громади з місцевого бюджету було виділено 400 тисяч гривень.

Далі члени виконкому прийняли рішення про створення інклюзивних груп у дошкільних підрозділах і, у зв’язку з цим, підтримали внесення змін до структури та штатної чисельності працівників закладів освіти.

Внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти передбачало виділення коштів на придбання продуктових наборів канцелярського приладдя для учнів-першокласників з багатодітних родин. А зміни до Програми цивільного захисту – придбання біотуалетів та будівельних матеріалів для облаштування укриттів.

Також було затверджено Порядок відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на маршрутах автомобільного та залізничного транспорту. Нагадаємо, що право на пільговий проїзд мають інваліди першої та другої груп, учасники бойових дій, «афганці», «чорнобильці» та пенсіонери віком від 60 років (раніше – від 65 років).

Підсумком роботи виконавчого комітету стало затвердження змін до бюджету Затишанської селищної громади.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь