A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОСТАТОЧНЕ РІШЕННЯ – ЗА БАТЬКАМИ

Дата: 17.08.2022 10:20
Кількість переглядів: 319

Вчора розпочалося комісійне обстеження освітніх закладів нашої громади щодо їх готовності до нового навчального року. Разом з керівництвом Затишанської селищної ради до Перехрестівської школи приїхала також заступник голови Роздільнянської райдержадміністрації Наталія Шличок.

У першу чергу комісія разом з батьками перехрестівських школярів побувала у підвальному приміщенні, де проводяться ремонтні роботи для організації укриття під час повітряних тривог. Так, вже обладнано електро- та водомережу, здійснюється штукатурка стін, закуповуються біотуалети і генератори, робиться запас продуктів харчування, гігієнічних засобів тощо.

Під час спілкування з батьками головний акцент було зроблено на тому, що саме вони, батьки, будуть приймати статочне рішення щодо обрання формату навчання своїх дітей. І, як зауважила директор закладу загальної середньої освіти Валентина Грицюта, наразі більшість батьків висловилися за змішану форму, коли учні частину часу навчатимуться вдома онлайн, а частину – у класах.

«У Перехрестівській школі облаштовано найсучаснішу систему протипожежної безпеки та оповіщення, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький. – Незабаром тут також буде встановлено відеоспостереження, що дозволить аналізувати ситуацію на шкільному дворі та реакцію дітей і вчителів на сигнали повітряної тривоги».

«Можливо, на перших порах буде складно і дітям і вчителям, – продовжила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова. – Адже всім треба буде пристосуватися до нових умов та до неухильного виконання правил безпеки. Це клопітка робота вчителів і всього колективу школи. Потрібно докласти зусиль і навчити учнів правильно та спокійно діяти під час повітряної тривоги. Тому що сьогодні безпека шкільних колективів – найважливіше завдання усіх причетних до освітянської галузі».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь