A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«ДОПОМОГА ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ДТП» 

Дата: 11.08.2022 10:14
Кількість переглядів: 212

Даний міжнародний благодійний фонд більше 10 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, допомоги тим, хто постраждав у ДТП, а найголовніше – над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах. Це найбільша в Україні недержавна організація, що опікується даною проблемою.

Основною МЕТОЮ фонду є організація різноманітних проєктів та заходів з популяризації важливості дотримання правил дорожнього руху та безпечної поведінки на дорогах серед громадськості, а також допомога тим, хто постраждав в дорожньо-транспортних пригодах.

Спираючись на кращий світовий досвід, принципи Генасамблеї ООН та Всесвітньої організації охорони здоров’я із безпеки дорожнього руху, фонд тісно співпрацює з цілою низкою державних та недержавних структур в Україні та за кордоном, зацікавленою громадськістю та бізнесом. Фонд долучається до впровадження державної політики та реалізує власні проекти з підвищення безпеки на дорогах. Є постійним співорганізатором проведення загальнонаціональних Тижнів безпеки дорожнього руху.

Значна частина просвітницької діяльності спрямовується на підростаюче покоління, адже діти є запорукою нашого безпечного майбутнього.

З метою реалізації даних цілей та об’єднання активних соціально відповідальних громадян Фондом запущений масштабний національний проєкт «Безпечна країна». Створено тематичний YouTube-канал «Безпечна країна», діє окрема спільнота у соціальних мережах.

Із соціальними матеріалами можна ознайомитися за посиланням https://dopomogadtp.com/about-us/#

ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО НАШУ КРАЇНУ БЕЗПЕЧНОЮ РАЗОМ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь