A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗУСТРІЧІ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

Дата: 28.07.2022 13:29
Кількість переглядів: 720

У школах Затишанської громади організовуються та проводяться зустрічі майбутніх першокласників. З допомогою таких заходів діти знайомляться один з одним, з першою вчителькою та її асистентом, поступово адаптуються до нового приміщення та оточення. 

Зустрічі проходять у формі ігор, які вигадують та проводять вихователі дитсадків спільно з музичними керівниками. Активності спрямовані на розкриття рис характеру діточок, виявлення їх здібностей та вподобань.

Крім того, педагоги Затишанського закладу загальної середньої освіти розробили буклет з порадами та рекомендаціями для батьків майбутніх першокласників. Сподіваємося, вони стануть у нагоді в цей відповідальний підготовчий період.

«Ми дійшли до висновку, що минулий навчальний рік наші дошкільнята провели разом дуже мало часу, – розповіла начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. – Спочатку через епідемію коронавірусу, а з лютого – через повномасштабне вторгнення росіян, дитсадки майже не працювали. До того ж, чимало дітей взагалі не відвідували дошкільний заклад. Тому прийшла ідея організовувати для майбутніх першокласників ознайомчі зустрічі, щоб діти менше стресували у прийдешньому навчальному році. Такі заходи плануємо проводити один раз на тиждень».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь