A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРОВОДЖАЛИ ВСІМ СЕЛОМ

Дата: 12.07.2022 09:15
Кількість переглядів: 252

Сумна звістка про загибель нашого земляка – 34-річного жителя села Торосове Михайла Олеговича Ліщенюка сколихнула серця. У розквіті років пішов з життя вірний син українського народу, який зі зброєю в руках захищав рідну землю під Миколаєвом.

Народився молодший сержант Михайло Ліщенюк в селі Торосове 17 березня 1988 року, а вночі 18 березня 2022 року його життя обірвалося від ракетного обстрілу військової частини у Миколаївській області.

Важко сприймати таку смерть у двадцять першому столітті. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Михайла. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Схилімо голови у скорботі за нашим захисником Михайлом Ліщенюком та його загиблими побратимами.

Молімося за світлі душі наших відважних патріотів.

Герої не вмирають, поки ми пам’ятаємо про них.

У ці скорботні дні Затишанська селищна рада висловлює глибокі співчуття та підтримку рідним і близьким Михайла Олеговича Ліщенюка. Віримо, що його побратими помстяться за кожну смерть, що принесли в Україну російські загарбники.

Прощання з Михайлом відбулося 26 березня.

О 14.00 "живим коридором" героя зустріли при в'їзді в селище Затишшя зі сторони села Загір'я.

Процесія вирушила через вул. Нову, де проживав М.Ліщенюк.

Поховання відбулося в селі Торосове.

На прощання з відважним земляком у Торосовому зібралося все село. Як сказали місцеві, на похорон не прийшли тільки дуже старі й немічні. Вулиці були просто забиті людським натовпом. "Живий коридор" стояв від залізничного переїзду аж до рідної домівки Михайла Ліщенюка.

Люди не могли стримати своїх сліз... Бо дуже шкода, що в сучасному світі з допомогою війни можуть вирішуватися якісь питання, що за свободу України гинуть кращі з кращих синів.

Вічна пам'ять нашому Герою - Михайлу Ліщенюку. Він віддав своє молоде життя за рідну землю, за світле майбутнє своїх дітей.

Не пробачимо таке горе російському окупанту. Ніколи і нізащо...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь