A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РЕАГУЮЧИ НА СКАРГИ ЛЮДЕЙ

Дата: 12.07.2022 08:24
Кількість переглядів: 522

Останнім часом жителі багатоквартирного будинку по вулиці Центральній, 55-а у селищі Затишшя нарікали на перебої з водопостачанням. Особливо складною стала ситуація влітку, коли йде масове споживання води, тож люди були змушені терпіти певні незручності.

Наприкінці минулого тижня, на замовлення Затишанської селищної ради, працівники комунального підприємства «Господар» виконали роботи щодо повної заміни водогону.

«Спочатку ми замінили глибинний насос, але ситуація не покращилася, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Потім планували провести лише часткову заміну труби, що веде від найближчої башти Рожновського до вищезгаданого багатоквартирного будинку. Проте при ревізії магістралі виявилося, що старий металевий водогін геть зношений. Тому й вирішили замінити його на новий, пластиковий. Мали намір прокласти лише 80 метрів труби, а у результаті вийшло 180 метрів діаметром 50 мм. Сподіваюся, що це раз і назавжди вирішить проблему водопостачання у даному будинку.

Також розпочалися роботи щодо під’єднання споживачів провулка Поштового та частини вулиць Чкалова і Центральної у селищі Затишшя до другої артсвердловини, що розташована по вулиці Привокзальній. Там теж люди скаржаться на перебої з водопостачанням.    

У найближчих планах – заміна башти Рожновського в селі Загір’я. Ємність досить таки зношена, тож слід встановити нову, щоб без зайвих проблем постачати людям воду».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь