A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРИЙНЯЛИ ВАЖЛИВІ РІШЕННЯ

Дата: 11.07.2022 11:10
Кількість переглядів: 412

Минулої п’ятниці відбулося чергове засідання сесії Затишанської селищної ради. На початку її роботи голова громади Геннадій Миколайович Топольницький звернувся до депутатів зі словами вдячності за те, що у цей складний воєнний стан залишаються на своїх місцях і зібралися для прийняття важливих рішень. Так само сьогодні на робочих місцях виконком у повному складі та працівники апарату селищної ради, що дозволяє ефективно і швидко виконувати всі поставлені завдання.

З першого питання порядку денного «Про рішення виконавчого комітету Затишанської селищної ради, що були прийняті в період з 11.03.2022 р по 07.07.2022 р» доповів голова громади. Депутатів було детально поінформовано про всі рішення, ухвалені членами виконкому за останні 4 місяці. Зокрема йшлося про:

- запровадження безкоштовного харчування для дітей з родин, які опинилися у складних матеріальних умовах;

- виплату адресної допомоги мобілізованим жителям громади;

- створення стратегічних запасів продуктів тривалого зберігання та будівельних матеріалів на випадок надзвичайних ситуацій воєнного часу;

- виділення коштів на придбання дизельних генераторів для навчальних закладів та одного пересувного – для забезпечення жителів громади водою;

- фінансову підтримку відділення поліції та підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій;

- створення місцевої пожежної охорони;

- придбання спальних мішків (120 шт), двох ноутбуків та принтера для військового комісаріату;

- придбання котлів довгого горіння для Торосівської та Перехрестівської шкіл.

З другого питання порядку денного про встановлення місцевих податків і зборів на території Затишанської громади виступили начальник фінансового відділу Олена Кучеренко і начальник відділу земельних ресурсів, архітектури та житлово-комунального господарства Надія Галишина. Загалом, ставки податків залишилися на минулорічному рівні, проте суми розраховуватимуться у залежності від нормативно-грошової оцінки конкретної земельної ділянки.

Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти розповіла начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики, депутат селищної ради Олена Мирзакірова. Дані зміни стосуються запровадження місцевих стимулів для випускників, які виявили бажання здобути педагогічну освіту та повернутися на роботу до шкіл нашої громади.

Наступні 4 питання порядку денного висвітлила начальник оргвідділу, депутат селищної ради Валентина Клапатюк. Йшлося про взяття на баланс Затишанської громади споруд цивільного захисту (тимчасових укриттів) для законної можливості проведення їх ремонтів. На завершення Валентина Григорівна доповіла депутатам про розпорядження селищного голови, видані в міжсесійний період.

З усіх питань порядку денного депутати прийняли відповідні проекти рішень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь