A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

МАТЕРІАЛЬНІ СТИМУЛИ ДЛЯ УЧНІВ

Дата: 21.06.2022 13:33
Кількість переглядів: 376

Випускники девятих класів отримали атестати про базову середню освіту. Свята у звичайному розумінні, звісно, не було. Але адміністрації шкіл нашої громади доклали всіх усиль, аби вручення документів відбулося без великого скупчення людей, в урочистій атмосфері і щоб діти з приємністю згадували ці хвилюючі миттєвості.

Із закінченням 9 класу наших учнів вітали Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова, директори шкіл, їх заступники, класні керівники та перші вчителі.

Четверо відмінників навчання також отримали від громади сертифікати на 5 тисяч гривень, а батьки цих старанних у навчанні дітей – Подяки за виховання своїх сумлінних синів і дочок.

Так, свідоцтва про здобуття базової середньої освіти з відзнакою були вручені учням Затишанської школи Ангеліні Атаман та Едуарду Глух, ученицям Перехрестівської школи Надії Душенковській і Тетяні Стрижевець. Протягом року ці діти також отримували щомісячні стипендії у розмірі 200 гривень кожен.

«Ми завжди з готовністю підтримуємо старання наших діток у навчанні, – зауважив Затишанський селищний голова. – Тож нехай наша підтримка, увага і матеріальні стимули спонукають їх до подальших успіхів в опановуванні знань».

«Нехай щастить нашим 9-класникам у вступі до училищ та коледжів, але якщо вони приймуть рішення продовжити навчання у школі – ласкаво просимо до 10 класу! – сказала О.К.Мирзакірова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь