A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СОЛОДКІ ГОСТИНЦІ ДЛЯ ДІТОК

Дата: 01.06.2022 14:33
Кількість переглядів: 412

Сьогодні, з нагоди Дня захисту дітей, всі вихованці дитсадків та учні 1-11 класів навчальних закладів Затишанської громади отримали солодкі гостинці.

Такі ж пакуночки були вручені 98 діткам з числа внутрішньо переміщених осіб та 14 юним жителям громади, які навчаються у спеціалізованих школах-інтернатах.

Всього було закуплено 1173 солодких набори. Кошти виділені з бюджету Затишанської селищної ради.

«Зазвичай на День захисту дітей у нашій громаді відбувається ряд яскравих розважальних заходів для юних хлопчиків та дівчаток, – відзначив Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. – Цього року, через війну в Україні, нам довелося змінити традицію. Але ми вирішили хоч трохи порадувати наших діток і закупили для них солодкі гостинці. Сподіваюся, що це хоч трохи покращить настрій усім – і дітям і дорослим».  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь