A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОТОЧЕНА ТЕПЛОТОЮ І ЛЮБОВ’Ю

Дата: 25.05.2022 09:25
Кількість переглядів: 616

Жителька селища Затишшя Олена Никифорівна Чернецька відзначила свій 90-річний ювілей. Традиційно таких поважних іменинників вітають селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Ольга Павлівна Пустомельник.

Приємно було бачити, що Олена Никифорівна перебуває у доброму здоровї та гарному настрої. Гостей вона зустрічала у затишній альтанці, де родина дочки Валентини створила всі умови для відпочинку.

Все життя Олена Никифорівна тяжко працювала. Народилася у селі Волове Балтського району Одеської області. З цим краєм пов'язана більша частина трудового життя нашої ювілярки – до 1980 року вона працювала комбайнером та механізатором у колгоспі імені 23-го зїзду КПРС. Була передовицею сільськогосподарського виробництва, має багато нагород за самовіддану працю.

У 2005 році Олена Никифорівна разом з чоловіком переїхали до Севастополя, де жили і працювали їх донька і син. Тут жінка також не сиділа, склавши руки – трудилася у будівельному цеху, на збиранні фруктів, в овочевій базі. Саме в Криму і вийшла на заслужений відпочинок.

Життя склалося так, що нині Олена Никифорівна мешкає у селищі Затишшя. Поряд з нею завжди родина доньки Валентини, яка оточила бабусю любовю, теплотою і турботою. Тож хочеться побажати нашій шановній ювілярці ще багато років життя у колі такої дружньої сім’ї. Нехай поміж вас завжди панує злагода, всі будуть здоровими та щасливими!

Фото без описуФото без опису        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь