A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БОЖОЇ ВАМ МИЛОСТІ ТА МИРНОГО НЕБА

Дата: 23.05.2022 14:52
Кількість переглядів: 567

Сьогодні свій 90-річний ювілей відзначає жителька селища Затишшя Ольга Іванівна Фурсова. З цією поважною датою її привітали Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Ольга Павлівна Пустомельник. Бабуся була дуже рада гостям, тішилася подарунками і навзаєм бажала всім доброго здоровя.

Ольга Іванівна прожила сповнене важкою працею життя. Народилася у селі Новошибка Фрунзівського району. Малою їй довелося пережити голодомори, Другу світову війну, період відбудови народного господарства та інші потрясіння того покоління.

Свого часу жінка жила й працювала в Одесі – була швачкою на фабриці ім. Воровського, токарем на заводі ім. Жовтневої революції. Тут у неї народився єдиний син Олександр, але доля склалася так, що у 1971 році Ольга Іванівна Фурсова переїхала до Затишшя, де й проживає донині. Трудилася страховим агентом, на залізниці, охоронником на міжрайбазі… Словом, життя було нелегким і сповненим тяжкої праці.

Нині Ольга Іванівна важко хворіє і не може обходитися без допомоги своїх рідних та близьких. Свою постійну підтримку їй надають також сусіди, тож жінка не обділена увагою.

З нагоди ювілею хочеться побажати іменинниці ще багато років життя у злагоді та здоровї. Божої Вам милості та мирного неба над головою!

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь