Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БОЖОЇ ВАМ МИЛОСТІ ТА МИРНОГО НЕБА

Дата: 23.05.2022 14:52
Кількість переглядів: 602

Сьогодні свій 90-річний ювілей відзначає жителька селища Затишшя Ольга Іванівна Фурсова. З цією поважною датою її привітали Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький і начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Ольга Павлівна Пустомельник. Бабуся була дуже рада гостям, тішилася подарунками і навзаєм бажала всім доброго здоровя.

Ольга Іванівна прожила сповнене важкою працею життя. Народилася у селі Новошибка Фрунзівського району. Малою їй довелося пережити голодомори, Другу світову війну, період відбудови народного господарства та інші потрясіння того покоління.

Свого часу жінка жила й працювала в Одесі – була швачкою на фабриці ім. Воровського, токарем на заводі ім. Жовтневої революції. Тут у неї народився єдиний син Олександр, але доля склалася так, що у 1971 році Ольга Іванівна Фурсова переїхала до Затишшя, де й проживає донині. Трудилася страховим агентом, на залізниці, охоронником на міжрайбазі… Словом, життя було нелегким і сповненим тяжкої праці.

Нині Ольга Іванівна важко хворіє і не може обходитися без допомоги своїх рідних та близьких. Свою постійну підтримку їй надають також сусіди, тож жінка не обділена увагою.

З нагоди ювілею хочеться побажати іменинниці ще багато років життя у злагоді та здоровї. Божої Вам милості та мирного неба над головою!

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь