A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВПОРЯДКОВУЄТЬСЯ ТЕРИТОРІЯ ГРОМАДИ

Дата: 15.04.2022 14:37
Кількість переглядів: 1489

З настанням теплої погоди жителі Затишанської селищної ради взялися до прибирання територій – працюють колективи шкіл та дитсадків, клубних закладів, трудівники комунальних підприємств, люди, які стоять на обліку в Центрі зайнятості та звичайні громадяни. Кожен, у міру своїх сил та можливостей, намагається впорядкувати територію громади до пасхальних свят.

Так, у селищі Затишшя жінки, задіяні на громадських роботах від Центру зайнятості, вапнують стовбури дерев, бордюри та декоративні огорожі вздовж центральної вулиці. Узбіччя до села Загіря розчищають від заростів працівники комунального підприємства «Господар». Після вивезення зрізаної порості будуть повапновані стовбури дерев.

Крім цього, колективи всіх установ та організацій і підприємці Затишшя наводять лад на підпорядкованих територіях.

У селі Торосове староста і працівники Будинку культури пофарбували огорожу на місцевому кладовищі. Разом з людьми, які задіяні на громадських роботах від Центру зайнятості, вони також розчищають від заростей дорогу, що веде від кладовища до центру села; прибирають центральну вулицю, впорядковують місцевий струмок. Колектив гімназії повапнував стовбури дерев у сквері біля дитячого садочка.

Кипить робота і в Перехрестівському старостинському окрузі. Вчителі і техперсонал прибрали територію школи, повапнували не лише стовбури дерев та бордюри біля місцевого храму, а й всі опори електроліній на узбіччях від кладовища до центру села. Також планується оновити автобусну зупинку – від шпаклювання до нанесення малюнків в українському стилі.

Звичайні жителі Перехрестового теж не стоять осторонь – прибирають біля своїх обійсть, впорядковують могилки на кладовищах. Місцевий сільгоспвиробник Сергій Гогулінський завіз на цвинтарі пісок, а працівник комунального підприємства «Добробут» Ігор Буклів з допомогою бензопили спилює порость на кладовищі у селі Перехрестове-I.

«Ми вдячні всім, хто долучається до великого весняного прибирання, – сказав голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький. – Тож завдяки праці всіх жителів селищної ради до Великодня наші населені пункти стануть чистими і доглянутими».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь