A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВСЕ ЖИТТЯ – У ВАЖКІЙ ПРАЦІ

Дата: 01.04.2022 12:14
Кількість переглядів: 1240

Сьогодні свій 90-річний ювілей відзначає жителька села Перехрестове Ольга Калениківна Яциняк. Із самого ранку з подарунками та сердечними словами привітань до неї завітали Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький, староста Василь Грекуляк і начальник відділу соціальної та сімейної політики Ольга Пустомельник.

Ольга Калениківна була дуже рада гостям і навзаєм бажала всім доброго здоровя та мирного неба над головою.

Життя нашої ювілярки було важким і доволі складним. Родом жінка із Шепетівки Хмельницької області. У страшні роки Другої Світової війни їй вдалося закінчити лише 4 класи і вона, як і інші підлітки того часу, змушена була піти працювати в колгоспі. Тож вже змалечку Ольга Калениківна пізнала важку роботу.

Коли їй виповнилося 20 років, завербувалася на працю в Донецькій області, де вручну вантажила вагони. Тут і познайомилася зі своєю другою половинкою – шахтарем Петром Григоровичем (він був родом із Тернопільської області).

Згодом пара переїхала до чоловікової сестри у село Жигайлове колишньої Онилівської сільради Фрунзівського району, якийсь час навіть проживала у селищі Затишшя, але доля розпорядилася так, що рідним краєм стало село Перехрестове.

Все життя Ольга Калениківна пропрацювала в ланці у місцевому колгоспі, Петро Григорович трудився на залізниці. Вони разом вихвали двох донечок.

У 2001 році жінка стала вдовою, пішла з життя і одна з дочок. Тож сьогодні надійною опорою Ольги Калениківни є родина єдиної донечки. Це онучка, чотири правнучки та однин праправнук. Бабуся оточена їх увагою, любов’ю і турботою, тож одинокою себе не почуває. Нехай тепло сердець Ваших різних зігріває Вас, шановна Ольго Калениківно, ще багато років. Здоровя Вам, добра, оптимізму, гарного настрою і мирного неба над головою!

Фото без описуФото без опису    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь