Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГОЛОВА ГРОМАДИ ЗВІТУВАВ ПРО СВОЮ РОБОТУ

Дата: 18.02.2022 17:15
Кількість переглядів: 1464

Сьогодні Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький представив звіт про роботу в минулому році жителям селища Затишшя. На зібрання, що відбулося в Будинку культури, були запрошені депутати селищної ради, представники трудових колективів та всі, хто хотів дізнатися про зміни, що відбулися в громаді торік.

Люди уважно слухали майже півторагодинний звіт, з детальним змістом якого можна ознайомитися за посиланням http://zatyshanska.gromada.org.ua/news/1645018956/

Після виступу голови присутні поставили Г.М.Топольницькому ряд запитань. Вони стосувалися будівництва нових сучасних ігрових майданчиків для дітей, облаштування парків, боротьби з амброзією, спорудження огорожі на кладовищі тощо.

Відрадно, що в деяких питаннях жителі Затишшя готові підставити своє плече допомоги – вийти на суботники і взяти участь у благоустрою населеного пункту.

Загалом, затишани позитивно оцінили роботу селищного голови у 2021 році і дякували за старання в покращенні інфраструктури громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь