A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДАТА, ЩО НЕ ЗАБУВАЄТЬСЯ

Дата: 14.02.2022 15:58
Кількість переглядів: 1339

Завтра у нашій державі відзначається День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У Затишанській громаді нині проживає 11 відважних чоловіків, які свого часу зі зброєю в руках стали на захист чужої держави – Сергій Володимирович Крижанівський, Олег Анатолійович Кучеренко, Леонід Іокимович Опря, Микола Іванович Шуригін, Віктор Іванович Лисенко (Затишшя), Василь Павлович Аіолає, Володимир Петрович Тростенюк, Олександр Іванович Носаль (Торосове), Віктор Миколайович Мамалюк, Юрій Павлович Шевель, Микола Валентинович Слівінський (Перехрестове).

Крім цього, в селі Перехрестове мешкає сестра загиблого в Афганістані Андрія Ніжніченка – Таїсія Михайлівна Турчинська, яку також не забувають в цей пам’ятний день.

Сьогодні голова Затишанської громади Геннадій Топольницький разом з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Мирзакіровою та старостами старостинських округів Василем Грекуляком і Марією Кущенко навідалися до всіх воїнів-інтернаціоналістів та до сестри загиблого «афганця» та вручили їм добротні продуктові набори. У пакеті є все необхідне, щоб зібратися родиною чи з друзями за столом, пригадати роки своєї обпаленої війною молодості та помянути побратимів.

Воїни-інтернаціоналісти були розчулені візитом керівництва громади та дякували за увагу і пам'ять.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь