A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 08.02.2022 15:18
Кількість переглядів: 1530

Сьогодні під керівництвом голови Затишанської громади Геннадія Миколайовича Топольницького відбулося засідання виконавчого комітету.

Одним з головних питань було прийняття рішення про затвердження економічно обґрунтованого тарифу на вивезення твердих побутових відходів.

Наразі комунальне підприємство «Господар», з яким Затишанська селищна рада уклала договір на вивезення сміття, отримує плату в розмірі 107 грн за один кубічний метр.

Новий економічно обґрунтований тариф пропонується в розмірі 170 грн за куб м.

Рішення про підвищення плати за вивезення твердих побутових відходів буде винесене на розгляд бюджетної комісії та депутатів під час найближчої сесії Затишанської селищної ради.

Також обговорюватиметься питання про те, щоб жителі громади проводили  часткову оплату за вивезення сміття. Адже зі збільшенням кількості контейнерів для побутових відходів та розширенням території обслуговування з бюджету селищної ради доведеться витрачати значну суму.

Під час засідання виконкому були розглянуті й заяви жителів громади на отримання матеріальної допомоги на лікування. Загальна сума виплат людям склала 124 тисячі гривень.

Фото без описуФото без описуФото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь