Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

“Довідник безбар’єрності ” - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані норми безбар’єрної мови

Дата: 21.01.2022 11:35
Кількість переглядів: 218

“Довідник безбар’єрності ” - гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані норми безбар’єрної мови. Він створений за ініціативи першої леді Олени Зеленської у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами.

Коментує Марина Лазебна, Міністр соціальної політики: "Щиро дякую Першій Леді за таку чудову ініціативу– створення доступного для широкого загалу довідника безбар’єрності, і закликаю всіх з ним ознайомитись.

Це неважко - приділити трохи часу тому, щоб зробити повагу до гідності кожної людини своїм особистим стандартом спілкування.

Такий стандарт допоможе нам всім розуміти, що інакшість – це про різноманіття, а не про недоліки. Мова поваги об’єднує. Вона дозволяє будувати сильне суспільство зі стійкими соціальними зв’язками, де кожна людина почувається безпечно, комфортно та має всі можливості реалізувати себе".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь