Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

РОЗЧИЩАЮТЬСЯ ДОРОГИ ГРОМАДИ

Дата: 28.12.2021 11:36
Кількість переглядів: 1472

В передноворічні дні погода порадувала нас всіх рясним снігом, створюючи справді святковий настрій. Щоб його не зіпсувати виглядом непроїзних шляхів, Затишанська громада оперативно організувала розчищення доріг.

Вже вдосвіта за кермом потужного трактора працював підприємець Павло Слівінський – він розгортав сніг центральними вулицями Затишшя і забезпечував проїзд у межах громади в напрямку сіл Загір’я та Торосове. Також на розчистці доріг у селищі Затишшя працює техніка комунального підприємства «Господар» (трактористи Вячеслав Думитрашко та Павло Пікуль).

 У Перехрестівському старостинському окрузі до розчищення транспортних артерій взявся місцевий фермер Василь Буруков – трактористи Анатолій Романенко та Вадим Шевель звільняють від снігу центральні вулиці і дорогу до Новопавлівки.

Як завжди, надійною підтримкою та опорою у Торосівському старостинському окрузі є директор ФГ «Стан», депутат Затишанської селищної ради Іван Стан – він власною технікою забезпечує проїзд сільськими вулицями.

«Радий, що у нашій громаді живуть і працюють такі небайдужі керівники підприємств та їх трудівники, – зауважив Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький. – Вони вже не раз доводять, що на їх допомогу можна завжди розраховувати. Вдячний їм за співпрацю!» 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь