A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДЛЯ АКТИВНОЇ РОБОТИ У НОВОМУ РОЦІ

Дата: 24.12.2021 20:10
Кількість переглядів: 1535

Сьогодні під керівництвом голови громади Геннадія Топольницького відбулося засідання 14-ої сесії Затишанської селищної ради, в якому взяли участь депутат Роздільнянської районної ради Ніна Стрижак, старости Марія Кущенко та Василь Грекуляк, а також керівники структурних підрозділів селищної ради.

З першого питання порядку денного «Про внесення змін до Програми «Здоров’я» на  2020-2024 рр» доповіла головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Лисакова. Вона представила на розгляд депутатів документ, що регламентує фінансові витрати на забезпечення роботи медичних закладів Затишанської громади. Серед іншого, йшлося про плани на найближчі три роки, зокрема придбання обладнання та медичних засобів, що дозволять проводити діагностику та лікування пацієнтів Центру ПМСД.

Програму соціального захисту населення на 2022 рік представила начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Ольга Пустомельник. У цьому документі передбачені витрати з бюджету громади на надання матеріальної допомоги на лікування, на поховання одиноких непрацездатних жителів, на виплати громадянам, які досягли 80-річного віку та низку інших фінансових видатків соціального характеру.

Далі депутати підтримали Програму розвитку та утримання житлово-комунального господарства, проголосували за план роботи Затишанської селищної ради на наступний рік та затвердили структуру і штатну чисельність усіх бюджетних організацій – виконавчого апарату селищної ради, фінансового відділу, служби у справах дітей, управління з питань освіти, культури та молодіжної політики, закладів освіти, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, Будинку культури, комунальних підприємств «Господар» і «Добробут» та Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Депутати також проголосували за затвердження низки фінансових питань, серед яких головним було прийняття бюджету на 2022 рік, та розглянули декілька земельних проектів рішень.

Сьогоднішнє засідання сесії було надзвичайно важливим, адже прийняті депутатами рішення дають можливість активно розпочати роботу селищної ради та її структурних підрозділів у 2022 році.

Користуючись нагодою, Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький подякував депутатам за плідну діяльність у нинішньому році, привітав їх з прийдешніми новорічними і різдвяними святами та побажав усім всіляких життєвих гараздів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь