A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ДО ДІТОК ГРОМАДИ ЗАВІТАВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Дата: 17.12.2021 17:41
Кількість переглядів: 1486

День Святого Миколая – найулюбленіше свято всіх діток, які чекають сюрпризів і казкового дива. Про ці очікування маленьких мешканців громади добре знають Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова – як і в попередні роки, вони доклали всіх зусиль, аби знову принести діткам радість.

Сьогодні із самого ранку учнів початкової школи та вихованців дитсадків чекали приємності – від Святого Миколая і за кошти Затишанської громади кожна дитина отримала пакунок солодощів, а на 10 груп Затишанського, Торосівського і Перехрестівського дитсадків були закуплені іграшки.

Треба було бачити радість діток, які з цікавістю розглядали конструктори, ляльки, настільні ігри, набори посуду, автомобільчики різних марок та багато інших іграшок на будь-який вік та вподобання. Солодощі були завбачливо відкладені, щоб смакувати ними під наглядом батьків. Малюки щиро дякували Святому Миколаю за чудові подарунки й обіцяли бути чемними, щоб і в наступному році отримати подібні сюрпризи.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь