A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«ЦЕЙ ДЕНЬ МИ НАБЛИЖАЛИ, ЯК МОГЛИ»

Дата: 17.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 1850

Ось так з ноткою гумору висловив своє захоплення капітальним ремонтом Перехрестівської амбулаторії її завідувач Володимир Петрович Возіян. Адже, працюючи в цьому медичному закладі не один десяток літ, таких комфортних умов не мали ні медпрацівники, ні пацієнти. За весь час існування амбулаторії було зроблено тільки декілька поточних ремонтів для підтримки чистоти і порядку.

Цього року за рахунок коштів Затишанської громади виконано капітальний ремонт половини приміщення Перехрестівської амбулаторії – замінено електромережу, систему опалення, водозабезпечення та каналізації. Також зроблено сучасний внутрішній ремонт, закуплено меблі, побутову техніку та найнеобхідніше медичне обладнання для первинної діагностики захворювань – електрокардіограф, аналізатор сечі, холестенометр та інше. Словом, нині в амбулаторії створені всі умови для якісної роботи медиків та комфорту людей, які звертаються по допомогу чи консультацію.

Вчора Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Володимирівна Лисакова провели огляд приміщення Перехрестівської амбулаторії після капітального ремонту та введення в експлуатацію. Загалом, роботи виконано якісно – у медзакладі комфортно і затишно, а декілька недопрацювань, що допустила підрядна організація, будуть виправлені.  

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь