Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«ЦЕЙ ДЕНЬ МИ НАБЛИЖАЛИ, ЯК МОГЛИ»

Дата: 17.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 1883

Ось так з ноткою гумору висловив своє захоплення капітальним ремонтом Перехрестівської амбулаторії її завідувач Володимир Петрович Возіян. Адже, працюючи в цьому медичному закладі не один десяток літ, таких комфортних умов не мали ні медпрацівники, ні пацієнти. За весь час існування амбулаторії було зроблено тільки декілька поточних ремонтів для підтримки чистоти і порядку.

Цього року за рахунок коштів Затишанської громади виконано капітальний ремонт половини приміщення Перехрестівської амбулаторії – замінено електромережу, систему опалення, водозабезпечення та каналізації. Також зроблено сучасний внутрішній ремонт, закуплено меблі, побутову техніку та найнеобхідніше медичне обладнання для первинної діагностики захворювань – електрокардіограф, аналізатор сечі, холестенометр та інше. Словом, нині в амбулаторії створені всі умови для якісної роботи медиків та комфорту людей, які звертаються по допомогу чи консультацію.

Вчора Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Володимирівна Лисакова провели огляд приміщення Перехрестівської амбулаторії після капітального ремонту та введення в експлуатацію. Загалом, роботи виконано якісно – у медзакладі комфортно і затишно, а декілька недопрацювань, що допустила підрядна організація, будуть виправлені.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь