A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

СВЯТО, ЩО ОБ’ЄДНУЄ ОДНОДУМЦІВ

Дата: 08.12.2021 13:40
Кількість переглядів: 1281

Вчора представники місцевого самоврядування Затишанської селищної ради відзначили професійне свято. Цей день був наповнений позитивними емоціями та радістю зустрічі людей, які працюють в одній команді задля процвітання і розвитку нашої громади.

У святкуванні взяли участь депутат Одеської обласної ради Микита Кузькевич, депутати Роздільнянської районної ради Ніна Стрижак та Олександр  Станішевський, старости старостинських округів, практично всі депутати і колектив Затишанської селищної ради.

Розпочалися урочистості з приємного – голова Затишанської громади Геннадій Топольницький разом з начальником управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Оленою Мирзакіровою вручили Подяки за плідну співпрацю, квіти і подарунки Микиті Кузькевичу та Ніні Стрижак.

Грамоти, квіти і презенти також отримали місцеві депутати Олександр Маняк, Іван Стан, Любов Каблаш та Ірина Земляна. Пам'ятними подарунками відзначили й роботу старост Марії Кущенко та Василя Грекуляка.

У свою чергу, Микита Кузькевич вручив Грамоти Одеської обласної ради Геннадію Топольницькому та Олені Мирзакіровій – як кращим з кращих представників місцевого самоврядування Одеської області.

Свято пройшло у доволі теплій і дружній атмосфері. Було сказано чимало гарних слів на адресу керівництва Затишанської громади, депутатів усіх рівнів та працівників селищної ради. Адже кожен на своєму рівні і на своєму місці робить все можливе, щоб виправдати довіру людей, створити гарні умови для життя мешканців, надавати їм якісні послуги та працювати на повну силу для подальшого розвитку нашої славної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь