A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ОСНАЩУЄТЬСЯ ПЕРЕХРЕСТІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ

Дата: 15.11.2021 16:48
Кількість переглядів: 1637

Затишанська громада під керівництвом Геннадія Топольницького закупила нові меблі та сучасний комп’ютерний клас для Перехрестівської школи.

Так, повне оновлення класу відбулося для першачків – встановлюються ноутбук вчителя, принтер, проектор, інтерактивна дошка, функціональні одномісні парти та зручні стільці, куточок творчості, м’якенькі пуфи, жалюзі, комфортабельний вчительський стіл та стінка для дидактичних матеріалів. Все це закуплено на умовах співфінансування (державний та місцевий бюджети).

У вчительську кімнату придбано столи для засідань, офісні шафи та новенькі стільці. А в коридорах школи розставлені гарні дивани.

До цього часу в Перехрестівській школі функціонував лише один комп’ютерний клас, тож очевидно, що наявної оргтехніки не вистачало для потреб учнів. Саме тому було придбано ще один, більш потужний, комп’ютерний клас у кількості 10-ти комплектів для школярів та одного – для вчителя. Відтепер дітям не доводиться ділити один комп’ютер на двох, кожен має можливість займатися на уроках індивідуально.

Сьогодні начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова побувала у Перехрестівській школі, де проінспектувала хід підготовки нового оснащення до експлуатації в освітньому процесі. Також вивчалися потреби у нових меблях, посуді, кухонному інвентарі та обладнанні для дитсадка. Поки що тут користуються тим, що придбано ще багато років назад, але зовсім скоро дитячі спальні, ігрові та інші кімнати заграють яскравими фарбами "обновок". Крім цього, на території дитсадка буде встановлено новий сучасний ігровий майданчик.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь