A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОВАЖНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 25.10.2021 12:00
Кількість переглядів: 1046

Сьогодні свій 90-річний ювілей святкує житель селища Затишшя, великий життєлюб і трудівник Іван Олександрович Білокамінський.

Із самого ранку зі щирими вітаннями та подарунками до нього завітали Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький та начальник відділу соціальної і сімейної політики Ольга Павлівна Пустомельник.

Чоловік та його родина були розчулені такою увагою керівництва громади і щиро дякували за візит.

Іван Олександрович Білокамінський – людина надзвичайно добра і скромна. Народився у Дружелюбівці. Після закінчення школи вступив до Петрівського сільськогосподарського технікуму і все життя пропрацював інженером-механіком. Спочатку трудився у сільгосптехніці, згодом – у колгоспі та міжколгоспбуді. Нагороджений медаллю «За доблестный труд в Великой Отечественной войне». У селищі Затишшя минуло все трудове життя чоловіка.

Свою другу половинку – Ганну Василівну – зустрів у рідному селі Дружелюбівка. Дівчина разом зі своїми подружками приїхала з Івано-Франківщини на заробітки, працювала у колгоспній ланці. Тут і познайомилася з мужнім парубком Іваном. Одружилися у 1957 році. Через два роки у молодого подружжя зявилася на світ донечка Тетяна, а ще через два – лелека приніс донечку Ольгу.

Білокамінські живуть у мирі та злагоді вже 64 роки. Їх обидві доньки – вчителі: старша викладала англійську мову, молодша давала знання діткам початкових класів. І Тетяна і Ольга вже на заслуженому відпочинку. Одна живе з родиною в Києві, а інша – у Чорноморську.

Тішаться Іван Олександрович та Ганна Василівна своїми онуками: Аллочка працює фінансистом у Києві, а Іван та Володимир – моряки.

Радість поважного дня народження сьогодні розділяють з ювіляром їхні донечки, рідні та близькі люди. Під час нашого візиту до Білокамінських відчувалася особлива атмосфера добра, любові та взаємоповаги один до одного. І це тішить, адже значить – що живуть тут люди щирі і відкриті, готові ділитися з оточуючими своєю позитивно енергетикою. Тож бажаємо вам всього з роси і води! Міцного здоровя, довголіття, добра і щастя Вам, Іване Олександровичу! Зустрінемось у Ваш 100-літній ювілей!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь