A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БАГАТА ОСІНЬ ПРОФЕСІЙНИМИ СВЯТАМИ

Дата: 01.10.2021 16:48
Кількість переглядів: 1497

Вересень та початок жовтня багаті на професійні свята. Адже саме в цю золоту пору відзначаються День працівників освіти, День дошкілля, День позашкілля та Всеукраїнський день бібліотек. Представники цих професій, як ніхто інший, трудяться для майбутнього країни, щоденно відкриваючи підростаючому поколінню дорогу у велике життя.

З нагоди цих свят у Затишанському Будинку культури відбулися урочисті заходи та змістовний концерт. Радісні, усміхнені, у піднесеному настрої, тут зібралися колективи шкіл, дитсадків, бібліотек та дитячо-юнацької спортивної школи громади. У залі були присутні не тільки нині працюючі, а й ті, хто вже на заслуженому відпочинку.

Розпочалося свято зі зворушливої театралізованої частини, де давньоримські Богині провели «посвяту у вчителі» уявного молодого педагога.

Нікого не залишили байдужими теплі привітання голови Затишанської громади Геннадія Миколайовича Топольницького і начальника управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олени Камалівни Мирзакірової. Вони також вручили колективам шкіл мікрохвильові печі, а Грамоти, квіти і добротні подарунки – кращим з кращих представників професій Годовенко Людмилі Вікторівні – вчительці початкових класів (Торосове), Михайлюк  Ользі Василівні – заступнику директора з навчально-виховної роботи (Торосове), Мазуренко Наталії Дмитрівні – вчительці інформатики (Перехрестове), Мутрук Ірині Юріївні – виховательці дошкільного підрозділу (Перехрестове), Іванову Миколі Миколайовичу – вчителю фізичної культури (Затишшя), Гуркушу Сергію Олександровичу – вчителю фізичної культури (Затишшя) та Шемоновській Інні Анатоліївні – заступнику директора з навчально-виховної роботи (Затишшя).

Квіти, подарунки і Подяки за багаторічну працю отримали також понад 40 працівників освіти та бібліотекарів, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Тим, хто сьогодні не зміг прийти на свято, приємні сюрпризи будуть доставлені додому.

Після офіційної частини розпочалася змістовна культурна програма. Сценарій свята передбачав привітання для всіх представників вищезгаданих професій. Тут були і жартівливі інтерв’ю, і вручення різнокольорових сердечок, що символізували тривалість професійного шляху, і спільний спів всім знайомих пісень, і зворушливі слова привітань та щирих побажань.

Свої чудові концертні номери дарували школярі та аматори Будинків культури громади, а численні глядачі дарували їм свої гучні оплески та позитивні емоції.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь