Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРИКЛАД, ЩО ВАРТИЙ НАСЛІДУВАННЯ

Дата: 02.09.2021 10:19
Кількість переглядів: 1138

Кожен з нас дбає про своє житло. Щоб зробити його затишним і комфортним – доглядаємо за ним, вкладаємо чимало коштів у капітальні та поточні ремонти. Тому захист нерухомості від природних катаклізмів завжди був і є актуальним.

Одним із видів такого захисту є страхування будинків від проявів стихійних лих. Уклавши договір зі страховою компанією, ми стаємо більш захищеними перед стихійними лихами та нещасними випадками – пожежами, підтопленнями,  ураганами тощо. Адже у випадку пошкодження нерухомого майна є шанс отримати страхові виплати.

Серед найбільш активних прихильників страхування – жительки селища Затишшя Марія Федорівна Скалка та Любов Федорівна Пескішева, які мешкають по вулиці Комарова. Кожного року жінки страхують своє житло і стають більш впевненими у завтрашньому дні.

«В останні роки погода дуже змінилася, – розповіли Марія Федорівна і Любов Федорівна. – Звідусіль тільки й чути про різні стихійні лиха, що пошкоджують або руйнують будинки. А згадайте що коїлося цього літа у Затишші, Торосовому та інших селах?! Через потужні зливи декілька хат було підтоплено і люди не мали коштів на ліквідацію наслідків стихії. Добре, що у цій скрутній ситуації постраждалих фінансово підтримала Затишанська селищна рада. Тому ми вже багато років поспіль не шкодуємо декількох сотень гривень на страхування своїх будинків. Бо раптом щось станеться – наших пенсій не вистачить на ремонт».

Приклад цих жінок – показовий і вартий наслідування. Можливо варто подбати про страхування свого житла й іншим жителям нашої громади?

Фото без опису     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь