A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

У ДРУЖНІЙ ОСВІТЯНСЬКІЙ РОДИНІ

Дата: 31.08.2021 10:59
Кількість переглядів: 1166

Серпнева конференція для вчителів – це завжди свято, нагода зустрітися дужною освітянською родиною на порозі нового навчального року. Саме у такому піднесеному настрої вчора зібралися педагоги нашої територіальної громади у Затишанському Будинку культури. Сюди прийшли і приїхали колективи Затишанського, Торосівського та Перехрестівського НВК щоб підбити підсумки пройденого шляху та намітити плани на найближчу перспективу.

У конференції взяли участь Затишанський селищний голова Геннадій Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова і посадові особи селищної ради.

Звертаючись до освітян з вітальним словом, Геннадій Миколайович коротко розповів про підготовку шкіл і дитсадків до нового навчального року – капітально відремонтовано класи для першачків, здійснено капремонт третього поверху Затишанської школи, проведено капремонти санвузлів у школах та дитсадках, замінено систему опалення та майже завершено будівництво нової огорожі Перехрестівської школи, стартували роботи щодо капітального ремонту даху приміщення №2 Затишанської школи, оновлюються меблі, компютерна техніка, дидактичний матеріал тощо.

Голова громади висловив вдячність усім директорам шкіл, вчителям, техперсоналу, які доклали максимум зусиль і проявили свою фантазію та креативність у підготовці до нового навчального року.

Із сердечними вітаннями й теплотою до колег звернулася Олена Камалівна Мирзакірова. Її тривалий виступ на тему «Питання освіти – найвищий пріоритет» стосувався усіх сфер освітянського життя – детальний звіт про роботу в минулому навчальному році викликав зацікавленість усіх присутніх. Тож кожен міг зробити висновок про те, який вражаючий обсяг завдань було виконано – для забезпечення гідних умов здобуття освіти учнями та вихованцями дитсадків, для комфорту педагогів, для розвитку культури, спорту і позашкілля.

Друга частина конференції передбачала привітання для молодих фахівців, які прийшли працювати у школах і дитсадках громади. Під гучні оплески їх запросили на сцену, а селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький разом з начальником управління освіти Оленою Камалівною Мирзакіровою вручили подарунки та квіти.

В урочистій атмосфері слова вдячності за багаторічну працю адресували вчителю англійської мови Галині Михайлівні Стігар, яка вийшла на заслужений відпочинок. І хоч жінка не змогла бути на святі, громада підготувала для неї добротний пам’ятний подарунок та квіти.

Далі на сцену підіймалися директори шкіл Людмила Олександрівна Чумак, Наталія Олексіївна Годовенко та Валентина Федорівна Грицюта. Їх звернення до колег та присутніх у залі, теплі привітання і побажання не залишили нікого байдужими. За всі зусилля, що докладають директори у щоденній роботі, за активність і небайдужість, за любов до школи і дітей голова громади нагородив їх грамотами, пам’ятними подарунками та вручив квіти.

Серпнева конференція педагогів Затишанської територіальної громади вийшла напрочуд теплою, зворушливою і багатою на приємні емоції. Наприкінці всі учасники мали можливість насолодитися змістовною концертною програмою – на сцені виступили аматори місцевої сцени та учні Затишанського і Торосівського НВК. Їх пісні, танці та вірші зворушили вчителів до глибини душі, дали наснагу на новий навчальний рік і віру в те, що праця освітян – надзвичайно важлива! Це – майбутнє не лише нашої славної громади, а й держави в цілому. Тож нехай воно буде обовязково щасливим! У добрий час, шановні вчителі!

P.S. Після конференції всіх учасників запросили на екскурсію до Затишанської школи. Вчителі із Перехрестівського та Торосівського навчальних закладів були приємно вражені якісним ремонтом приміщення, новими меблями, оснащенням класів за сучасними вимогами, обладнанням для робототехніки тощо. Побували педагоги й у ресурсній кімнаті, де займаються діти з особливими освітніми потребами. Словом, було на що подивитися і про що поспілкуватися колегам, а відкритість і гостинність директора школи Людмили Чумак та очолюваного нею колективу ще раз засвідчили: тут працюють справді закохані у свою справу люди, які готові до експериментів і до роботи в нових умовах.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь