A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НА ПРИЙОМІ У ТОРОСОВОМУ

Дата: 27.08.2021 16:58
Кількість переглядів: 601

Кожної четвертої пятниці Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький здійснює особистий прийом громадян у селі Торосове. Люди вже звикли, що цього дня вони можуть прийти до офісу старости і поспілкуватися з головою громади.

Сьогодні на прийомі були троє чоловіків. Один з них порушив проблему встановлення додаткового ліхтаря по вулиці Центральній. Обговорюючи цю тему зі старостою Марією Петрівною Кущенко, Геннадій Миколайович включив до плану роботи ще й інші вулиці, де також потрібно замінити ліхтарі або встановити додаткові.

Другим на прийом прийшов місцевий житель з проханням прогрейдерувати проїжджу частину по вулиці Зеленій, де після останніх злив зовсім розмило дорогу. Голова громади поінформував чоловіка, що через декілька тижнів у Торосовому працюватиме грейдер, тож ці роботи також будуть виконані.

На завершення до Геннадія Топольницького звернувся ще один місцевий житель з проханням підсипати проїжджу частину по вулиці 9 Травня і пропозицією оглянути її поточний стан прямо зараз. Затишанський селищний голова одразу ж виїхав на згадану вулицю. Вона й справді дуже розмита дощами і потребує ремонту. Тож до плану, що реалізовуватиметься найближчим часом, включено й вулицю 9 Травня.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь