A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ГУЧНО ВІДЗНАЧИЛИ ДЕРЖАВНІ СВЯТА

Дата: 20.08.2021 20:29
Кількість переглядів: 1697

Сьогодні в селищі Затишшя відбулися масові заходи з нагоди Дня Державного Прапора та ювілейної річниці Дня Незалежності України.

Підготовка до свята розпочалася заздалегідь. Начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова закупила подарунки та призи для учасників свята, працівники культури на чолі з Надією Миколаївною Загорнюк підготували змістовну концертну програму, а колектив Затишанського НВК під керівництвом Людмили Олександрівни Чумак виготовив гарну стелу з написом «Я люблю Затишшя».

Відрадно, що у святковому дійстві взяли участь не лише представники трудових колективів, а й чимало учнів місцевої школи – вони прийшли на урочистості у вишиванках, що додавало особливої зворушливості всьому, що відбувалося навколо.

Свято розпочалося із ходи, яка стартувала від центральної площі і завершилася біля Будинку культури. Учасники йшли з національними прапорцями, кульками і табличками, що символізували кожен рік Незалежності нашої держави.

На площі перед Будинком культури розгорнулося головне дійство сьогоднішнього дня. Щемливі віршовані рядки про Україну ведучих Тетяни Атаман та Вікторії Поротікової, сердечні привітання Затишанського селищного голови Геннадія Топольницького, вручення Грамот і подарунків матері-героїні та кращим представникам трудових колективів, парад візочків у національному стилі неабияк порадували глядачів – бурхливі овації не стихали ні на мить.

Після урочистої частини розпочалася концертна програма. Місцеві аматори співали пісні, танцювали, декламували вірші… Словом, сумно не було нікому.

На завершення на всіх чекало масове гуляння.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь