A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЯСКРАВЕ ТАБІРНЕ ЖИТТЯ

Дата: 17.08.2021 13:21
Кількість переглядів: 867

Ось так відпочивають та оздоровлюються діти Затишанської громади в таборі «Богатирьонок», що розташований у курортному селі Сергіївка Білгород-Дністровського району.

Путівки для 15-ти учнів шкільного віку придбано за рахунок коштів Затишанської селищної ради.

Щодня дітки із задоволенням діляться своїми враженнями у спеціально створеній вайбер-групі – численні фото і відео свідчать про те, що наше підростаюче покоління розважається на повну! Збалансоване п’ятиразове харчування, ранкова зарядка, спортивні ігри, театральні вистави, екскурсії до Білгород-Дністровської фортеці, різноманітні квести, морські прогулянки катером, сонце, тепле море і нові друзі захоплюють дітей, дають відчуття насолоди життям і щоденної радості.

«Нам приємно отримувати таку позитивну енергетику від наших відпочивальників, – розповіла начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Камалівна Мирзакірова. – Мене також додали до вайбер-групи, де кожного дня викладаються фото з табірного відпочинку в «Богатирьонку», тож бачу справді щасливі обличчя наших діток і щиро радію їхньому змістовному оздоровленню».

Зауважимо, що цього року за рахунок коштів Затишанської громади на двотижневому відпочинку в таборі «Богатирьонок» побували 28 дітей: тринадцятеро – у липні і пятнадцятеро – у серпні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь