A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ШКОЛА ГОТУЄТЬСЯ ДО 1 ВЕРЕСНЯ

Дата: 09.08.2021 14:48
Кількість переглядів: 1154

У школах громади триває активна підготовка до нового навчального року.

Так, у Перехрестівському НВК наближається до завершення процес будівництва нової огорожі, у приміщенні школи триває капремонт класу для майбутніх першачків, проводиться заміна електромережі відповідно до вимог пожежної безпеки, капітально ремонтується система опалення.

«Цього року ми вирішили обладнати у Перехрестівській школі додатковий внутрішній туалет, – розповіла начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Камалівна Мирзакірова. – Адже на понад 200 учнів однієї вбиральні, що розташована на першому поверсі, замало. Тому ми капітально відремонтували існуючий внутрішній туалет, облаштували ще один (з душовою кімнатою) на другому поверсі й окремий – для педагогів та техперсоналу».

Також колектив Перехрестівської школи проводить поточний ремонт класів та коридорів – всіма необхідними будівельними матеріалами забезпечила Затишанська громада.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь