A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КАПРЕМОНТ ДОРОГИ З ВІДВЕДЕННЯМ СТІЧНИХ ВОД

Дата: 06.08.2021 09:27
Кількість переглядів: 1184

Розпочалися роботи з укладання асфальтобетону на другій частині вулиці Шкільної у селищі Затишшя.

Два роки тому одна ділянка вулиці була заасфальтова. Зараз виконується капремонт решти проїжджої частини.

«Це одна з найбільш проблемних ділянок, адже на вулицях Східній і Шкільній значний нахил поверхні дорожнього покриття, через що постійно вимивається грунт, – розповів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький. –  Саме тому ми вирішили замовити проект, який, крім асфальтування, передбачає й одночасне облаштування труби діаметром 600 мм і довжиною 10 метрів для відведення стічних вод».

Голова громади додав, що в цій частині Затишшя буде обладнана ціла система для відведення води – мережа з’єднуватиме вулиці Східну (від Сінної до Колгоспної), Пушкіна і Сінну (від Елеваторної до Південної). Завдання місцевої влади – «зав’язати» весь вузол і запобігти вимиванню проїжджої частини стічними водами.

Поки що вздовж вулиці Шкільної працівники підрядної організації сформували стічний рівчак, проте з часом тут буде встановлено спеціальні лотки.

У найближчих планах громади також розробка проекту з водовідведення для інших частин Затишшя та села Торосове, щоб комплексно вирішити питання з підтопленням територій і відведенням стічних вод. Як показали цьогорічні дощі, у селищі є 4 найбільш проблемні вулиці, а в селі – вулиця Центральна. Виконувати роботи окремими ділянками – не вихід із ситуації, необхідно побудувати взаємопов’язану систему, яка справно працюватиме в період великих дощів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь