A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” ВІДНОВИТЬ СТРАТЕГІЧНО ВАЖЛИВИЙ МАРШРУТ ДО КОРДОНУ З МОЛДОВОЮ

Дата: 04.08.2021 09:47
Кількість переглядів: 622

В рамках програми президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” стартував капітальний ремонт ключовий дороги південній частині Одеської області Т-16-44 КПП “Лісове” – КПП “Малоярославець Перший”, яка веде до кордону з Молдовою.

Про це повідомила Служби автомобільних доріг в Одеській області.

Всього ремонтні роботи ведуться на п’яти ділянках загальною протяжністю 46,7 км. Зокрема, на ділянці км 40 – км 41 триває влаштування основи зі щебенево-піщаної суміші та зміцнення її георешітками.

“Щебенево-піщана суміш дасть міцність дорожнього покриття, а георешетка забезпечить стійкість від зовнішнього навантаження”, – йдеться в повідомленні.

Незабаром на ділянці розпочнуть роботи по влаштуванню нижнього шару асфальтобетонного покриття.

Як відзначили в Службі автодоріг Одеської області, після ремонту траса забезпечить перше за багато років якісне дорожнє сполучення між селами Болградського району.

“Підвищиться автомобільна пропускна здатність дороги через контрольно-пропускні пункти з Республікою Молдова -“Лісове” і “Малоярославець Перший”, а це – значно поліпшить економічні відносини і співробітництво двох держав”, – наголошується в повідомлені.

Нагадаємо, раніше заступник глави Офісу Президента, координатор “Великого будівництва” Кирило Тимошенко заявив, що в цьому році за президентською програмою передбачається оновлення 4500 км державних і 2000 км місцевих доріг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь