A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

БАКИ – ЛИШЕ ДЛЯ ПОБУТОВОГО СМІТТЯ!!!

Дата: 02.08.2021 15:01
Кількість переглядів: 1290

Останнім часом у селищі Затишшя склалася нехороша ситуація щодо використання сміттєвих баків. Адже чимало місцевих жителів використовують їх не за призначенням, наповнюючи їх травою, землею, цеглою, камінням та іншими будівельними відходами. Хочемо вкотре нагадати: БАКИ – ЛИШЕ ДЛЯ ПОБУТОВОГО СМІТТЯ, а не для важких відходів!

Справа в тому, що бак з побутовим сміттям має вагу приблизно 800 кілограмів, а коли він наповнений зеленню з присадибних ділянок чи камінням, то його вага сягає 1500 кг. Вивантажуючи таку значну масу, в спеціалізованого автомобіля часто ламається опорна «лапа». Наприклад, сьогодні зранку працівники комунального підприємства змогли спустошити  лише 4 баки і змушені були перервати роботу на ремонт.

Тому звертаємося до жителів Затишшя з великим проханням: кладіть у баки лише побутове сміття! Не перевантажуйте їх будівельними відходами та залишками зелені з присадибних ділянок.

Давайте берегти наше спільне майно – баки та спеціалізований транспорт для вивезення відходів – щоб і надалі наші вулиці були чистими і охайними!

Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь