Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПОРУШИЛИ ПРОБЛЕМИ, ОЗВУЧИЛИ ПРОПОЗИЦІЇ

Дата: 23.06.2021 14:56
Кількість переглядів: 1080

Сьогодні особистий прийом громадян у Перехрестівському старостинському окрузі провів Затишанський селищний голова Геннадій Миколайович Топольницький.

Зі своїми проблемами та пропозиціями до нього прийшло небагато громадян – спочатку з особистим питанням звернулася жителька с. Перехрестове, потім завітав місцевий бджоляр Микола Батичко. Чоловік цікавився порядком реєстрації пасіки, порушив тему безпечної обробки полів хімікатами (щоб не гинули бджоли) та запропонував хоча б два рази на рік проводити спільні збори орендарів земельних ділянок з пасічниками – для узгодження всіх нюансів роботи та уникнення непорозумінь у подальшому.

«Справді, діяльність і сільгоспвиробників і бджолярів надзвичайно важлива, – підтримав ідею спільних зборів Геннадій Миколайович Топольницький. – Тому треба працювати разом, дотримуючись всіх рекомендацій спеціалістів, щоб було безпечно для пасік і з можливістю дотримання всіх агротехнічних заходів».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь