A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ВЗЯТІ НА КОНТРОЛЬ

Дата: 09.06.2021 09:05
Кількість переглядів: 919

Голова Роздільнянської районної ради Олександр Семенович Пресман провів особистий прийом громадян у приміщенні Затишанської селищної ради.

Його спілкування з мешканцями громади розпочалося ще знадвору – зі своєю проблемою звернувся житель Затишшя Віктор Тихонович Спену. Маючи інвалідність, чоловік хотів би отримати те, що належить за законом. Проте останній адміністративний поділ територій зовсім спантеличив соціально вразливих людей, адже зараз вони не знають куди звертатися за допомогою – до громади чи до новоствореного району. Олександр Семенович уважно вислухав потреби Віктора Тихоновича Спену і разом зі своїми помічниками пообіцяв допомогти.

Слід зазначити, що у минулому році Затишанська селищна рада придбала для В.Спену сучасний електроскутер і чоловік дуже вдячний за цей «зв'язок зі світом», бо має можливість безперешкодно пересуватися селищем і спілкуватися з людьми.

Потім на прийом прийшли представниці центру соціально-психологічної реабілітації дітей (у народі – притулку) з проблемою неможливості отримання стоматологічних послуг для своїх підопічних. Адже сьогодні ніхто не береться лікувати зуби вихованців притулку безкоштовно. А грошей на таке обслуговування держава не виділяє.

Ця проблема наштовхнула Олександра Пресмана на ідею відновлення дитячих медичних оглядів – свого часу, будучи депутатом, за сприяння Олександра Семеновича, тисячі діток змогли пройти обстеження та отримати лікування. Тож очевидно, що й зараз є така необхідність.

Крім того, найближчим часом розпочнеться серія екскурсійних та розважальних поїздок для дітей та дорослих, які готовий організовувати благодійний фонд Микити Кузькевича «Творю добро».

На прийом також завітала староста Торосівського округу Марія Петрівна Кущенко і попросила сприяння в капітальному ремонті дороги сполученням Затишшя – Торосове. Голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький висловив готовність профінансувати з бюджету селищної ради виготовлення проектно-кошторисної документації з асфальтування вказаного відрізку. Крім цього, в силах громади є й ремонт доріг в межах населених пунктів, а ось між селами ніяких робіт за рахунок бюджетних коштів законом виконувати не дозволяється.

О.С.Пресман взяв цю проблему на особистий контроль і намагатиметься її вирішити.

На завершення завітала делегація освітян та старост Затишанської громади, які прийшли просто побажати Олександру Семеновичу та його команді всіляких гараздів у роботі та особистому житті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь