A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ

Дата: 08.06.2021 14:19
Кількість переглядів: 1275

Сьогодні відбувся конкурс на посаду директора Перехрестівського навчально-виховного комплексу.

Незважаючи на те, що в ньому брала участь лише діючий директор НВК Валентина Федорівна Грицюта, комісія відзначила її компетентність, неабиякі організаторські здібності та прагнення бачити освітній заклад в числі найкращих.

Учасниця конкурсу демонструвала свої знання в законодавстві, вирішувала ситуативні завдання та презентувала власне бачення діяльності навчально-виховного комплексу.

Конкурсна комісія відзначила глибину аналізу поточного стану шкільних справ, сміливість в порушенні існуючих проблем і чітке розуміння того, що треба зробити для покращення роботи освітнього закладу.

А ще кожен член комісії відчув щиру любов Валентини Федорівни Грицюти до школи та дітей, її позитивну життєву філософію і глибоку духовність.

Вітаючи новопризначену директорку Перехрестівського НВК, голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Альона Камалівна Мирзакірова побажали Валентині Федорівні удачі  у всіх добрих справах та починаннях, здоров’я та сил для подальшої роботи!  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь