A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ВИСОКО ОЦІНИЛИ РОЗВИТОК ГРОМАДИ

Дата: 17.05.2021 14:03
Кількість переглядів: 1444

Минулої п’ятниці в Затишанській громаді з робочим візитом побував голова Роздільнянської райдержадміністрації Сергій Приходько. Разом з ним приїхали керівник апарату Ольга Головко та завідувачка сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ольга Ладунська-Амонс.

Спочатку Сергій Миколайович провів зустріч з представниками освітніх та медичних закладів громади. Йшлося про хід вакцинації від COVID-19, і голова РДА не лише висловився однозначно «за» щеплення, а й закликав усіх якомога швидше отримати захист від цієї іноді смертельної хвороби.

«Зараз чимало людей бояться робити щеплення через розповсюдження негативної інформації про наслідки введення вакцини в організм, – зауважив С.Приходько. – Але я вважаю, що невакциновані мають більший шанс наразитися на важкі ускладнення після COVID-19. На осінь прогнозується спалах нового індійського штаму вірусу і я дуже переживаю, щоб наші лікарні не «захлинулися» від важкохворих пацієнтів. Тому всім треба зважити «за» і «проти» та прийняти правильне рішення».

Після змістовної дискусії з медиками та педагогами делегація Роздільнянської РДА разом з головою Затишанської громади Геннадієм Миколайовичем Топольницьким відвідала старостинські округи. В Торосовому всіх зустрічала староста Марія Петрівна Кущенко.

Керівництво райдержадміністрації оглянуло приміщення Торосівського Будинку культури, яке потребує капітального ремонту, гарні і нещодавно впорядковані будівлі фельдшерського пункту та дитячого садочка. Приємне враження справило на гостей і приміщення навчально-виховного комплексу – доглянута територія, світлі відремонтовані класи свідчили не лише про постійну увагу керівництва Затишанської громади до потреб освітнього закладу, а й про дбайливе ставлення до свого робочого місця колективу школи на чолі з надзвичайно активною і небайдужою Наталією Олексіївною Годовенко.

В процесі знайомства з Торосівським старостинським округом голова громади розповідав керівництву райдержадміністрації про те, що зроблено для розвитку інфраструктури та соціальної сфери і ділився планами на цей рік.

Подібна ознайомча поїздка того дня також відбулася до Перехрестівського старостинського округу. Тут староста Василь Іванович Грекуляк розповів що вдалося зробити до об’єднання із Затишанською селищною радою, які роботи виконуватимуться цього року тощо. Делегація також побувала в амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де планується внутрішній ремонт. У місцевій школі (директор Валентина Федорівна Грицюта) делегація відзначила щире вболівання колективу за майбутнє навчального закладу і бажання якомога краще впорядкувати прилеглу територію.   

«На останній сесії депутати підтримали рішення про створення комунального підприємства «Добробут», що працюватиме на території Перехрестівського округу, – поінформував керівництво райдержадміністрації голова Затишанської громади Г. Топольницький. – Це дасть можливість оперативно реагувати, наприклад, на прориви у водомережі та утримувати села в належному санітарному стані. Значні кошти з бюджету громади цього року будуть спрямовані на капітальний ремонт центральних вулиць села Перехрестове та будівництво нової огорожі біля місцевої школи».

«Такі громади, як Затишанська, слід підтримувати у всіх планах і починаннях, – сказав на завершення візиту Сергій Приходько. – Адже саме вони є громадами майбутнього, бо далеко не всі сільські чи селищні ради Роздільнянського району почувають себе так впевнено і самодостатньо. Тому ми щиро радіємо за стан справ у Затишанській громаді і завжди готові подати свою руку допомоги».  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь