Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

НА ПРИЙОМІ У ДЕПУТАТА ОБЛРАДИ

Дата: 13.05.2021 17:02
Кількість переглядів: 1463

Сьогодні депутат Одеської обласної ради Микита Дмитрович Кузькевич провів особистий прийом жителів Затишанської громади.

До Затишшя він  приїхав зі своїми помічниками Антоном Олександровичем Муравенком та Валентиною Олександрівною Криловою, а також з депутатом Роздільнянської районної ради Олександром Олександровичем Нагорним.

На зустріч з Микитою Кузькевичем у приміщенні селищної ради чекало чимало людей. Першою на прийом прийшла жителька багатоквартирного будинку, що розташований по вулиці Залізничній у Затишші. Жінка поскаржилася на низький тиск води у мережі, адже зараз, з початком поливу присадибних ділянок, виникне проблема з постачанням води. Особливо складна ситуація у квартирах на другому поверсі, де в літню спеку вода просто не підіймається у крани.

Про цю ситуацію добре знає голова Затишанської громади Геннадій Топольницький і він шукає всі можливості, щоб допомогти людям. Прокласти новий водогін – не проблема, складність у тому, що мережа пролягає поблизу залізничних колій, де заборонено проводити будь-які земляні роботи без спеціального дозволу відповідних інстанцій Укрзалізниці.

Ці нюанси Геннадій Миколайович пояснив жінці, яка прийшла на прийом до депутата обласної ради. Проте це не означає, що голова громади опустив руки. У найближчих планах – заміна водогону з прокладанням труби більшого діаметру, а згодом буде встановлено ще одну башту Рожновського.

На прийом також прийшла 73-річна жінка з проханням про допомогу в оформленні опіки над правнучкою. Микита Кузькевич пояснив як треба діяти в даній ситуації і запевнив, що готовий підтримувати жінку в процесі вирішення проблеми.

У складні сімейні обставини потрапила ще одна жителька Затишшя. По допомогу вона також звернулася до Микити Дмитровича. Молода жінка сама виховує маленьку дитину, а нещодавно в родині трапилася трагедія – матір жінки впала і пошкодила тазостегновий суглоб, зараз вона не пересувається. Сімя опинилася не лише у важкому матеріальному становищі, а й має проблеми з транспортуванням хворої до Захарівського медичного закладу для регулярного обстеження та лікування.

Депутат облради порадив влаштувати хвору до паліативного відділення, яке нещодавно відкрили у Захарівській багатопрофільній лікарні – тут жінка буде під цілодобовим наглядом медиків та зможе отримати адекватне лікування. М.Кузькевич також пообіцяв виділити родині матеріальну допомогу.

Були на прийомі й двоє літніх чоловіків, які порушили земельні питання та отримали на них вичерпні відповіді.

На завершення прийому до депутата звернулася головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Затишанської селищної ради Тетяна Володимирівна Лисакова з проханням посприяти в налагодженні процесу телемедицини.

Із Затишшя депутат облради вирушив до Перехрестівського старостинського округу. Тут до Микити Дмитровича прийшов настоятель місцевого храму отець Володимир і подякував за надані матеріали для весняного  впорядкування території церкви. В процесі бесіди депутат облради також пообіцяв свою всебічну підтримку і у внутрішньому ремонті храму – будуть надані не лише необхідні матеріали, а й бригада будівельників.

Перехрестівці також порушили питання відкриття аптечного кіоску, проблему поганого стану доріг, а один чоловік попросив Микиту Дмитровича посприяти в огородженні кладовища, що розташоване в селі Топорівка Онилівського старостинського округу Захарівської громади.

Декілька питань було й таких, що не входять до компетенції депутата облради, проте Микита Дмитрович та його помічники уважно вислухали всіх, хто прийшов на прийом і, у міру своїх можливостей, порадою або конкретними діями допомагатимуть людям. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь