A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

МИ ПАМ’ЯТАЄМО…

Дата: 07.05.2021 18:47
Кількість переглядів: 1244

Наближається День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це найголовніша дата з усіх дат, яку маємо пам’ятати завжди і вшановувати кожного, хто боровся за Перемогу.

На жаль, у Затишанській територіальній громаді вже не залишилося ветеранів – тих, хто пройшов дорогами війни і доклав усіх зусиль для перемоги над нацизмом. Проте серед нас живуть родини відважних фронтовиків, інваліди війни, люди, яким випала нелегка доля пережити страшні роки Другої світової, воїни-інтернаціоналісти.

Ми пам’ятаємо про вас і на знак щирої вдячності відвідали кожного, щоб привітати з Днем Перемоги і вручити святкові продуктові набори для відзначення свята.

Начальник відділу з питань соціальної та сімейної політики Затишанської селищної ради Ольга Павлівна Пустомельник, яка розвезла 55 наборів жителям Затишанської громади, відзначила, що люди були вдячні за увагу та пам'ять.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь