A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЧЕПУРИТЬСЯ СЕЛО ТОРОСОВЕ

Дата: 23.04.2021 16:33
Кількість переглядів: 1366

За затвердженим графіком голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький кожної четвертої п’ятниці місяця здійснює особистий прийом громадян в селі Торосове. Сьогоднішній день не став виключенням – вже зранку він був на території старостинського округу і був готовий вислухати побажання та пропозиції людей.

На прийом прийшла вихователька дитячого садка Олена Павлівна Кущенко, яку на громадських засадах обрано заступником голови Молодіжної ради при Затишанській громаді. Лише вчора відбулося перше засідання цього дорадчого органу і вже сьогодні Олена Павлівна прийшла до Геннадія Миколайовича з конкретними пропозиціями.

Перш за все однодумці Молодіжної ради планують взятися за оновлення та впорядкування дитячого майданчика в селі Торосове. Для цього селищна рада забезпечить ініціативну групу всіма необхідними матеріалами. Згодом молодь хотіла б привести до порядку сільський стадіон і навіть вже складено приблизний план роботи.

«Ми завжди підтримаємо ваші ініціативи щодо розвитку та впорядкування сіл, – звернувся до представниці Молодіжної ради Г.Топольницький. – Чекаю від вас не лише ідей, а й конкретних кроків. Бо саме вам тут жити, тож і вам вирішувати які роботи виконувати у першу чергу, а які – згодом. Знайте, що ми завжди поруч і готові подати вам руку допомоги».

Після прийому голова громади разом зі старостою Марією Петрівною Кущенко побував у Торосівському НВК, де колектив школи саме впорядковував пам’ятник полеглим в роки Другої Світової війни землякам. Доглянута територія навчального закладу справила приємне враження – гарні клумби, квіти, пофарбована огорожа свідчать про те, що працюють тут люди, закохані в свою справу та своє село.

Потім Геннадій Миколайович оглянув хід робіт на розчистці струмка, що проходить майже через все село. Нині трудівники, задіяні комунальним підприємством «Господар» за договором цивільно-правового характеру, випилюють зайві гілки верб і акацій. Згодом, з допомогою техніки, русло буде розчищено, тож джерела битимуть з новою силою і це місце стане справжньою окрасою Торосового.

На завершення поїздки голова громади побував на торосівському кладовищі, де будуть встановлені нові ворота і полагоджено огорожу.

Наступний виїзний прийом громадян – у середу, 28 квітня – відбудеться в селі Перехрестове.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь