A A A K K K
для людей із порушенням зору
Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

МОЛОДІЖНА РАДА РОЗПОЧАЛА СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ

Дата: 22.04.2021 16:50
Кількість переглядів: 2113

Сьогодні відбулося установче засідання Молодіжної ради, що створена при Затишанській громаді.

З вітальним словом до учасників зібрання звернулися голова селищної ради Геннадій Миколайович Топольницький і начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Камалівна Мирзакірова. Вони подякували молоді за їх активну життєву позицію і готовність брати на себе частину відповідальності за подальший розвиток населених пунктів рідного краю. Адже Молодіжна рада – це дорадчий орган, який може висловлювати голові громади своє бачення в питаннях благоустрою територій та пропонувати реалізацію тих чи інших проектів.

«Можливо, у силу своєї щоденної зайнятості та рутинної роботи ми не бачимо якихось очевидних речей, на які слід звернути увагу місцевій владі, – звернувся до молоді голова громади Г.Топольницький. – Ви більше знаєтеся на потребах сучасних молодих людей, тому ми завжди готові вислухати вас і, у міру фінансових можливостей, реалізувати ваші ідеї».

Далі Молодіжна рада продовжила засідання без присутності керівництва громади.

У першу чергу було обрано голову ради – нею стала інспектор сектору культури та молодіжної політики управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Ілона Ковалюк, заступником голови Молодіжної ради одноголосно обрали  вихователя Торосівського НВК Олену Кущенко, а секретарем –   вчителя Перехрестівського НВК Світлану Мемей.

В неформальній бесіді, за чаєм, члени Молодіжної ради обговорили свої подальші кроки та дійшли спільного висновку, що сьогодні не можна залишатися сторонніми спостерігачами – потрібно всім жителям громади брати активну участь в питаннях наведення елементарного порядку в населених пунктах і не чекати поки це зробить хтось інший.

На підтвердження своїх слів учасники засідання одразу ж визначили об’єкти, які можна впорядкувати власними силами і з матеріальною підтримкою Затишанської громади. Члени Молодіжної ради вірять, що їх підтримає більша частина молодих людей – а гуртом, як відомо, можливо все!   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь