Затишанська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЧОМУ ВЕСЕЛА БАЛКА БЕЗ ВОДИ?

Дата: 20.04.2021 17:11
Кількість переглядів: 1325

Розпочалися роботи з ремонту системи водопостачання до села Весела Балка.

Довгий час люди періодично скаржилися на перебої з водопостачанням. А все тому, що хтось невідомий викрав один із двох гідрофорів, які забезпечували подачу води на все село. Через це система не справлялася з навантаженням і не могла повноцінно функціонувати.

Неодноразово працівники комунального підприємства «Господар» намагалися усунути несправність, але зробити це власними силами не вдалося.  Тому керівництву Затишанської громади довелося зв’язуватися з організацією, що свого часу виконувала роботи щодо забезпечення водою жителів села Весела Балка та домовлятися про ремонт на більш професійному рівні.

«Сьогодні представники підприємства з Великої Михайлівки разом з трудівниками КП «Господар» взялися до ремонту системи для подачі води на село, – розповів голова Затишанської громади Геннадій Миколайович Топольницький. –  Тут будуть замінені всі труби та патрубки, що забезпечують нормальне функціонування обладнання, а також налагоджена відповідна апаратура. Прикро лише, що місцеві жителі так безвідповідально поставилися до свого добра – адже, мабуть, викрав гідрофор хтось зі своїх. Хочеться сподіватися, що таких прикрих випадків більше не станеться. А ми, у свою чергу, зробимо все можливе, аби жителі Веселої Балки якомога швидше були з водою». 

Фото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь